3. stævne – DM mobilt

Posted by Jesper Fjord on august 9, 2018 Ikke kategoriseret | | No comments

3. Kitetour stop d. 11-12 August – Mobilt Danmark – A,B,Q og BigAir
Da vi indtil nu ikke har gældende resultater i alle rækker, tager vi vores reserveweekend i brug. Stævnet vil komme til at fungere som et normalt mobilt stævne, læse mere om mobile stævner længere nede. Eneste store forskel er at vi ikke endnu har lagt os fast på hvor i Danmark vi kommer til at være. Vi vil fredag d. 10 August senest kl. 18, melde ud om stævnet lørdag bliver til noget, og hvor vi evt. mødes. Vi vælger det sted hvor vind og forhold vurderes at blive bedst. Hvis muligt vælger vi et sted på Fyn, da det ligger centralt i Danmark. Men er der kun vind i Thy, så er det der vi ender. Vi krydser fingre for 10m/s fra vest, så vi endnu engang kan få et konge stævne på Fyn.
Video fra sidste år på spotx
https://www.youtube.com/watch?v=3_JiVnk2dTE&t=45s

Tilmeldingen er som vi plejer at gøre, brug evt. linket her.
http://kbdk.dk/cms/eventoverview.aspx

Info om de mobile stævner
Ved de mobile stævner ligger lokaliteten ikke fast. Inden konkurrencen er et område udvalgt, f.eks. Fyn, Jylland eller Sjælland, og dagen før konkurrencestart vil lokaliteten af stævnet fremgå på kitetour.dk. Ved de mobile stævner er konkurrencen i højsædet og det sted der kan levere de bedste forhold vælges. Såfremt vejrudsigten ikke lover vind vil stævnet blive aflyst, og da der ikke er brugt penge på at arrangere stævnet, refunderes stævnebetalingen. Stævnet bliver aflyst for en dag af gangen. Det vil sige, at fredag før kl. 18, bliver det meldt ud, om vi sejler lørdag. Hvis vi ikke sejler lørdag, vil der lørdag før kl. 18 blive meldt ud om der sejles søndag.
Hvis det uheldige skulle ske, at vi sætter stævnet i gang, og dommer, materiel, kameramand osv., er kørt afsted hjemmefra, men der alligevel ikke kommer vind nok, kan vi i dette tilfælde ikke refundere de indbetalte penge.

Vi ser frem til en god dag på vandet.

Mvh
Kitetour Crew