DM 2017 resultater

Posted by Jesper Fjord on september 22, 2017 Ikke kategoriseret | | No comments

 

Weekenden d.16-17 september var årets sidste stævne, i Hvide Sande, traditionen tro som en del af landets største vandsportsfestival Waterz. Hvide Sande har gennem de seneste år været garant for at levere solid vind på denne tid af året, men i år skulle vise sig at blive en undtagelse. Forventninger var høje ovenpå en længere periode med lavtryk og massere af vind op til stævnet, som kulminerede onsdag eftermiddag hvor vindmålinger lidt syd for hvide sande sneg sig op på 25 m/s. Desværre viste det sig at blive den sidste bid af lavtrykket, istedet blev weekendens vejr nærmere sommerligt og med svag vind.

I anledningen af Waterz, så vi det højeste antal tilmeldte til et enkelt stævne i lang tid, hvorfor der trods den beskedne vindudsigt stadigvæk var mødt mange op til skippermødet:

Programmet for lørdag blev et stævne på stand-by, såfremt at vinden imod udsigterne skulle være kommet i løbet af dagen. Igen til dette stævne havde vi assistance fra Livredderklub Midtjylland.

Selvom vinden var fraværende bød vesterhavet på nogle fine bølger til normal surf, samt mulighed for kabelpark.

Overdommeren tog sig en fortjent fridag på paddelbrættet, og scorede lidt af efterdønningerne fra blæsten i løbet af ugen.

Desværre holdt vejrudsigterne stik og vinden fandt aldrig til Hvide Sande. Istedet blev der afholdt en lille best trick konkurrence foran Westwind Nord hvor vandscooteren var drivkraft.

Jonas Juul går her efter en backmobe bag vandscooter! Hvilket resulterede i en præmie for best crash.

I løbet af weekenden blev der surfet bølger, Victor var ude med kameraet og fik fanget et par rigtigt flotte skud

Højlund viser hvordan sådan en bølge skal surfes!

Vidst hvad man kan kalde en rigtig “Party Wave” med flere godtfolk fra kitetouren, bla. Rasmus KK og Emil Høj.

Holdfoto, man må surfe på det man har til rådighed.

Lørdag aften var der traditionen tro fest, denne gang med kåringer af årets resultater, men først dagens helte. Peter Koefoed vandt for Best trick i vandscooter konkurrence, mens Jonas Juul vandt for bedste crash, til slut vandt Kristian en ærespris for yngste deltager på dagen.

Jonas Juul, vandt en flot lodtrækningspræmie fra Rip Curl, et surfur!

Sander Bregendahl-Rafn blev den heldige vinder af et års Liquid Force udstyr, i lodtrækningen blandt alle B-sejlere. Vi håber du bliver glad for sættet og udvikler dig endnu mere.

Årets resultater blev:

I B rækken:

1 – Isak Petersen

2 – Valdemar Hollænder

3 – Kent Ellegaard

I Q rækken:

1 – Therese Taabbel

2 – Emely Freja Petersen

3 – Nanna Larsen

I A rækken:

1 – Jesper Fjord

2 – Lasse Sønnichsen

3 – Emil Høj

Tilbage er at sige tusind tak til alle vores sponsorer, deltagere og fans. Vi glæder os allerede til at starte 2018 sæsonen op.