Mød sponsorerne

Vi har valgt at præsentere vores sponsorer med en kort tekst, så du har mulighed for at se hvem der støtter og står bag dette års KITETOUR. Beskrivelserne bliver listet i alfabetisk rækkefølge, efterhånden som aftalerne kommer i hus. 

Støt vores sponsorer – de støtter dig!


ALOHACAMP
En af de hyggeligste kitecamps i landet. Her nyder kitesurfere og venner godt selskab, skønne timer på vandet og dejlig natur sammen. Skal du lære at kitesurfe eller vil du gerne videre i din udvikling, er det her du kan få førsteklasses undervisning på alle niveauer i super lækre omgivelser.

Se mere på: www.alohacamp.dk, følg os på Instagram eller besøg os på Facebook


Solex

GOD ENERGI PÅ TO LEGENDARISKE HJUL

Solex er en tohjulet legende, og nu ruller den igen. Bedre end nogensinde. ”Cyklen, der kører af sig selv” tog Europa med storm i midten af forrige århundrede og blev et ikon for billig transport og fransk design. Cyklen med den lille hjælpemotor på styret blev solgt i over 8 mio. eksemplarer, og flere af dem kører stadig.

Solex har altid været god energi – et ekstra skub med god stil. Den lille hjælpemotor er stadig den bærende idé på Solex anno 2014, men el har afløst benzin som drivmiddel. Dermed er den gode energi blevet endnu bedre. Mere moderne og mere miljøvenlig. Den gamle Velo Solex blev symbolet på frihed og nytænkning for en hel generation. Det bliver den nye Solex også.

Velkommen til en verden af god energi, lækkert design og legendarisk kvalitet på to hjul. Velkommen til Solex og god fornøjelse med at finde den, eller dem, der passer dig.

Se mere på: www.solexmyday.dk og Instagram #Solexmyday


KELLMANN

Se mere på: www.kellmann.dk


LIQUID FORCE
Liquid Force er lig med Kitetour i Danmark, vi var med fra starten og har støttet op omkring sporten fra dag 1. Faktisk var det bevæg grunden til at vi startede importen til Danmark og nu hele Europa.

Vi vil supporte atleter, og event i al den tid, der er pionere og frivillige der brænder for Kitesurfing. Vi er selv bidt af en gal en af slagsen, og kan ikke stå op om morgenen uden at tjekke vejret, og de andre danske forum for lækker news.

Også i 2014 vil vi stå for et af stævnerne sammen med KBDK, og det er vi stolte af! De gør et kæmpe stykke arbejde for sport. Så kom og bak op uanset niveau, og om du vil på vandet – Festen er bare bedre med flere deltager!!

Se mere på: www.liquidforce.dk


NORTH
”Vi har igen i år valgt at sponsorere Kitetouren, for at støtte op omkring det danske kite miljø og måske endda spotte en ny stjerne i flokken.”

Se mere på: www.northskites.com


RENT A BOARD
Kvalitet er et vigtigt parameter for os, det gælder ikke kun i de produkter som vi udlejer eller sælger, men i høj grad også i den service vi yder. Derfor sætter vi personlig kontakt, god service og seriøs rådgivning højt.

Vores primære fokus ligger på salg og udlejning af udvalgte kiteboards. Vi har nøje udvalgt vores kiteboards, fordi vi ønsker at kunne tilbyde dig noget helt specielt, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

I 2013 tilbyder vi boards fra Clash, Flysurfer, Play, Shinn, Ström, SU-2Tona og Wainman

Se mere på: www.rentaboard.dk


VAAVUD
Vaavud er en Danskudviklet vindmåler til din smartphone, opkaldt efter de Nordiske guders ord for vind (“Våvud”).
Med Vaavud kan du få en præcis måling af vindstyrken hvor som helst, så du altid kan vælge det rigtig udstyr før du tager ud. Og Vaavud vindmålingerne deles automatisk online, så alle kan få glæde af dem. Vindmåleren indeholder ingen elektronik, men benytter sig af den indbyggede magnetsensor i telefonen til at beregne rotationshastigheden, og dermed vindstyrken.
Vaavud virker med iPhone 4, 4S & 5, iPad 2 & 3, samt Samsung Galaxy S2 og S3.

Se mere på: www.vaavud.com


QUICKSILVER

Se mere på: www.quiksilver.dk


XBOARD
I tillæg til at være mediepartner på kitetouren, så har vi i år også valgt at gå ind i kitetouren som direkte sponsor.
Det er vigtigt at www.kitesurferen.dk og de andre netsteder i XBOARD familien er med til at udvikle de gode events inden for vores sport.
Vores netsteder er lavet af Riders for Riders – det er vigtigt for os alle at det er sporten som skal bære glæden ved arbejdet.
Derfor bakker vi altid op om det frivillige arbejde i sporten.

Se mere på: www.xboard.dk