Bliv sponsor

 

Kitesurfing er en af de hurtigst voksenede sportsgrene i verden. Derudover er det en meget spændende og underholdende sport, som er perfekt til danske forhold, da vi har kystlinie landet rundt og ofte gode vindforhold.

I forbindelse med denne fantastiske sport bliver der afholdt 5 officielle kitesurfingstævner i 2014, hvor det sidste stævne også er her Danmarksmesterskabet afgøres. De 5 officelle stævner bliver kaldt for KITETOUR 2014 og vi søger i den forbindelse sponsorer for at kunne afvikle denne event.

Der bliver afviklet 2-3 stævner, som har fast placering og 2 stævner, som er mobile. De mobile stævner kan flytte sig rundt på Fyn og Sjælland afhængigt af, hvor forholdene er bedst. Skulle der mod forventning ikke være vind den valgte weekend, kan stævnet også helt aflyses frem til dagen før kl. 18.

Til hvert stævne er der omkring 50 kitesurfere, ligeså mange hangarounds, folk som tager med for at kigge og være en del af touren, men uden selv at sejle med. Afhængigt af placering, vind og vejr, er det også godt besøgt af lokale tilskuere. Efterskoler, højskoler, som er i området omkring stævnerne, ligger også ofte gange vejen forbi.

Vi er meget aktive på nettet: Vi bruger vores egen hjemmeside www.kitetour.dk, som er en rigtigt godt besøgt side. Ud over det, sammenarbejder vi med nordens største online kiteforum: www.kitesurferen.dk, der har op mod 2. millioner besøgende om måneden i sommerhalvåret. Sidst med ikke mindst bruger vi også vores facebook gruppe, til at komme ud til folk.

Der bliver selvfølgelig også lavet en del video og billeder til stævnerne, se som eksponeres på nettet. Se bl.a. på youtube.com – Freestylekitetour

VI TLBYDER

Hovedsponsorat: Vi tilbyder et hovedsponsorat til KITETOUR 2013, hvor dit firmalogo bliver sat op sammen med kitetour stævnerne; dvs. titlen bliver Kitetour powered by “dit firmanavn” for alle 4 stævner. Da dit formanavn bliver en del af navnet kan vi garantere en massiv eksponering af navnet i og omkring ”surfer miljøet”. Navnet placering og størelser afhænger af det sponserede beløb, lidt mere om det senere.

Der er meget positiv hype omkring KITETOUR, som er et emne der konstant bliver diskuteret i en lang periode op til og efter, samt naturligvis i de 6 måneder stævnerne forløber, hvor det for såvel som deltagere og ikke deltagere er spændende at følge med i resultater, stævnerapporter, videoer osv.

Hvad får du ud af samarbejdet? Eksponering ved samtlige stævner, herunder officielt DM, der er støttet af Dansk Sejlunion!

Stor eksponering i en spændende målgruppe. Arrangementet er uden sammenligning den største event inden for sporten. Vi håber at endnu flere vil få lyst til at prøve kræfter med kitesurfing, som er en meget vanedannende sport.

Dit brand bliver koblet sammen med værdier som; action, være i et med naturen, venlighed, sammenhold osv.

Surferne kommer fra alle samfundslag og drivkraften er action, fællesskab og livet i og omkring havet. Der er mange unge, men folk i alle aldre (ca 10-70 år) ses kitesurfe på de danske strande. På kitetouren er alderen fra omkring 15 år til 50 år. Den største gruppe er af KITETOUR deltagere er fra 18 år til 30 år

Sådan kan I som hovedsponsor blive eksponeret: Stævnerne tiltrækker typisk både lokale og større medier som f.eks. TV2 Sporten, da det er en meget publikumsvenlig sport. Desuden kommer der mange tilskuere på stranden for at se de imponerende tricks og hop fra sejlerne.

Du råder frit over alt PR materiale der bliver udviklet i forbindelse med KITETOUR 2014. Herunder bl.a. et stort omfang af fotos video, og stævnerapporter. Dette kan frit bruges til eget markedsføringsmateriale.

Som hovedsponsor/ delsponsor vil Jeres logo/navn være på alt materiale i forbindelse med KITETOUR 2014. Der gælder sig bla: Invitationer, tilmeldingslister, stævnerapport, afslutningsfest og video

Det er også muligt at få logo på de lycras som deltagerne sejler med i hvert heat, det kræver blot at vi koordinere hvordan vi praktisk får det til at hænge sammen. Desuden på:

 • Pressemeddelelser
 • Opslag/plakater i lokalområderne, hvor stævnerne afholdes
 • Flag, banner muligt at få opsat, hvis de leveres.
 • Medaljeskammel – muligt at få navn på, hvis klistermarker eller andet leveres.
 • Hjemmeside: kitetour.dk kitesurferen.dk

Forventet mediedækning pr stævne

 • Trykte medier
 • Artikler i 1-2 landsdækkende aviser
 • I 2 lokale aviser

Internet

 • Hjemmeside (banner og link til jeres hjemmeside/microsite)
 • Facebook gruppen
 • kitesurferen.dk
 • Youtube ( efter hvert stævne, bliver der lavet en film hvor firmalogoerne er med)

TV

 • TV2-lokal
 • TV2/DR1 sporten

HVAD KOSTER DET?

Ønsker du at have kitetouren for sig selv, vil koster det 40.000 kr. Men man kan allerde være med fra 5.000 kr. Din eksponering og synlighed (logostørrelse) afhænger af sponsoratets størrelse.

Plan for KiteTouren ano 2014:

 • 1. stævne: Bededagene 16 – 18 maj – Blåvand
 • 2. stævne: 14 – 15 Juni – Fyn eller sydlige Jylland (Mobilt)
 • 3. Stævne 16 – 17 August mobilt Sjælland (Evt. mobilt Danmark)
 • 4. Stævne DM Farø 20. September

HVAD BRUGER VI SPONSORATET TIL?

 • Dommere, præmier, materialer og div. udgifter omk. touren.
 • Vi ønsker at holde priserne nede for deltagerne og prøver at holde serviceniveauet i top. Det samme gælder vores sponsorer. Vi har valgt lave priser på sponsorater fordi, at vi ser dette som starten på et muligt samarbejde til sportens bedste, hvor også sponsorerne får mest muligt for deres markedsføringsbudget.

Vi håber ovenstående har fanget jeres interesse og at I har lyst til at støtte den fortsatte udbredelse og dyrkelse af kitesurfing i DK og takker mange gange på forhånd.

Har I uddybende spørgsmål, er I meget velkommen til at henvende Jer til mig.

Med venlig hilsen

Arrangør Rasmus Salomon

Rasmussalomon@gmail.com

Telefon 22 78 80 33

You must be logged in to post a comment.