Stævnerapport Lyn-X open

Posted by Jesper Fjord on juni 14, 2017 Ikke kategoriseret | | No comments

Lørdag og søndag (10/11 juni) blev et nyt vandsportsevent født, og Kitetouren var med. Det hele foregik i Lynæs som dannede rammer omkring en masse forskellige aktiviteter til lands og på vandet.

I løbet af weekenden havde vi desværre ikke helt den ønskede vind, trods det blev det en weekend fyldt med hygge og en smule sejlads. Vi startede ud lørdag med skippermøde klokken 09.00 i håb om at vinden ville overraske os i løbet af formiddagen, desværre var den lige til den lette side.

Der kunne lige akkurat sejles i ny og næ, med de helt store drager, men ikke nok til at afvikle sejladser.

Resten af lørdagen blev derfor brugt på andre aktiviteter som Lynæs Surfcenter ved dette event havde stablet på benene, der kunne eksempelvis prøves kræfter med det helt nye onedesign CRX koncept, som forhåbentligvis skal gøre kapsejlads i kitesurfing en OL-diciplin i fremtiden.

Senere på dagen blev der hygget i Surfcenterets unikke omgivelser hvor der både stod volley, slackline og hockey på menuen.

Også maden var der styr på, her ses drengene slide for en imponerende lækker burger, selvfølgeligt med en lokal Øko øl som tilbehør.

I løbet af aftenen blev der skatet og udvekslet røverhistorier inden de festlystne kunne bevæge sig mod bådsværftet.

Søndag så en smule mere lovende ud på vejrudsigten, og håbet var at få afviklet en masse sejladser i de fine forhold. Desværre var vinden endnu en gang til den lette side. I løbet af dagen lykkes det dog at få resultater i Q-rækken

Desværre var vinden ikke solid nok til at afvikle de andre afdelinger, hvorfor vi afholder et ekstra stævne i starten af august.

det hele endte med resultatet:

1 – Therese Taabbel

2 – Emely Freja

3 – Sofie Gøhlers

Kitesport.nu havde sponsoreret en Piq højdemåler til lodtrækningen, denne blev vundet af Mikkel, held og lykke med den, og tak til Kitesport.nu for den flotte præmie.

Der blev ligeledes trukket lod om en håndfuld Vaavud’s

Tilbage er at sige tak for en hyggelig weekend, til den første udgave af Lyn-X Open. Det blev et særdeles velholdt vandsportsevent, vi forhåbentligvis får lov til at være en del af igen næste år.

Vi ses til det mobile stævne i August, god sommer fra Kitetouren.

Dronefotos: Jonas Juhl