Tilmelding til første stævne 2017 + Cabrinha Big Air er åben

Posted by Jesper Fjord on april 24, 2017 Ikke kategoriseret | Tags: , , , , , | No comments

 

Vi nærmer os nu det 1. stop på dette års Kitetour, som i år er et mobilt stævne, denne gang med udgangspunkt på hele Fyn. Vi har her nogle fantastiske spots med helt fladt vand og hvis vejrguderne er med os, så er der lagt op til et klasse stævne!

Hvis der mod alle odds ikke skulle være vind på Fyn, har vi i år igen udvidet stævneområdet til også at dække den sydlige del af Jylland. Det vil sige, at vi kan benytte alt syd for Blåvand, ned til den Dansk/Tyske grænse.

 Tilmelding på:

 http://kbdk.dk/cms/eventoverview.aspx

Prisen er som sædvanligt 200 kr. for A, B og Q  på Kitetouren

Cabrinha Big Air koster  kr.100 kr.

 Skippermødet er som udgangspunkt begge dage kl. 9.30 på det valgte spot.

 Hvis det er lørdag vi sejler, vil vi forsøge at lave noget aftensmad samlet, i det område hvor vi har sejlet. Er det kun søndag regner vi med at folk hellere vil hjem, så ingen fællesspisning der. Vi kommer med flere oplysninger om aftensmad til skippermødet.

 Det er vigtigt at fastslå, at stævnet kun bliver til noget hvis der kommer ordentlige vindmeldinger. Helt frem til fredag d. 05. Maj kl. 18, er det muligt at arrangementet aflyses om lørdagen. Lørdag d. 6. maj, senest kl. 18, tager vi stilling til om vi sejler søndag.
Hvis det bliver aflyst inden stævnet bliver sat igang får alle deres tilmeldingsgebyr på 200/100 kr.,- tilbage eller man kan vælge at få dem overført til næste stævne.

Vi ser frem til at se Jer alle sammen til endnu et fedt stævne.

Mvh
Kitetour Danmark